930×122 CAPRA 5

North Luxury Fitness

ÎȚI DOREȘTI UN CORP PERFECT? VINO LA NORTH LUXURY FITNESS! (VIDEO)

În mod clar nu este uşor să fii frumoasă, să ai un fizic de invidiat, unul care stârneşte admiraţia bărbaţilor şi invidia celorlalte femei. Tocmai de aceea, cele care reuşeşc să-şi menţină o formă fizică de invidiat sunt de apreciat.

Citiți și: ANTRENAMENTE PERSONALIZATE LA NORTH LUXURY FITNESS

Dacă şi dumneavoastră vreţi să vă înscrieţi cu succes în categoria femeilor cu trup tras prin inel trebuie să ştiţi că este mult mai uşor decât aţi fi crezut vreodată. Trebuie doar să vă faceţi un abonament la North Luxury Fitness şi lucrurile vor decurge de la sine.

De ce? Pentru că nu veţi lucra niciodată singură, nu veţi pune în aplicare exerciţiile pe care cea mai bună prietenă a dumneavoastră le face, ci vă veţi lăsa pe mâna unui antrenor personal, care va ştii exact ce anume să vă recomande. Vă va învăţa să vă dozaţi energia, să lucraţi progresiv şi să aveţi răbdare.

Citiți și: SPORT LA NORTH LUXURY FITNESS

Pe deasupra, la North Luxury Fitness faceți nu doar mișcare. Pentru relaxare aveți saună și jacuzzi. Alte dotări și servicii: vestiare, duşuri individuale cu apă caldă, grupuri sanitare, prosoape, climă, ambianță muzicală relaxantă, servire de preparate şi băuturi și parcare gratuită.

Dacă vă doriţi o viaţă sănătoasă şi echilibrată, energie, distracţie, relaxare şi o siluetă demnă de invidiat, e indicat să veniţi chiar acum la North Luxury Fitness!

Îl găsiți în cartierul piteștean Nord, pe strada Constantin Stătescu, la nr. 17, în zona centrului medical Ambra. Programul este de luni până vineri între orele 8 și 23, iar sâmbătă și duminică, între orele 10 și 19. Pentru detalii suplimentare puteţi vizita site-ul www.nlf.ro sau trimite un mesaj la office@nlf.ro. Numărul de telefon de contact este 0348.444.490.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3