NOR CURIER 930X122

dg kiriac

DE EXCEPȚIE! MUZICĂ CORALĂ LA CATEDRALĂ ȘI MĂNĂSTIRE!

Coruri din 5 țări (România, Rusia, Grecia, Elveția și Mexic) vor participa la sfârșitul acestei luni la o nouă ediție a festivalului internațional de muzică corală „D.G. Kiriac”. Festivalul va avea loc în zilele de 26, 27, 28 și 29 iunie, în Topoloveni, Pitești, Mioveni și Curtea de Argeș.

Citiți și: Polițiștii au descins la un festival din Mioveni

În Pitești corurile vor evolua pe 27 iunie, cu începere de la ora 19, pe scena Teatrului „Alexandru Davila”. Cei mai „răsfățați” vor fi melomanii din Mioveni, care vor avea parte de două zile de muzică de cea mai bună calitate: pe 28 iunie, de la ora 18:30, la Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia, și pe 29 iunie, de la ora 9, în catedrala „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”. Evenimentul se va încheia pe 29 iunie cu un concert extraordinar în incinta Mănăstirii Curtea de Argeș, cu începere de la ora 11:30.

Precizăm că festivalul este organizat de Consiliul Județean, cu implicarea mai multor instituții, printre care și Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului.

Citiți și: Pitești. FILSTREET – zi dedicată iubitorilor de poezie

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90