New Profesional Consult 930 x 122

sunrise beach resort

SUNRISE: BUCĂTĂRIE CU SPECIFIC INTERNAȚIONAL

Sunrise: bucătărie cu specific internațional. Pentru toți cei pasionați de arta bucătăriei şi de cele mai diversificate gusturi, restaurantul Sunrise Beach vine în întâmpinarea celor care vor să testeze rețete din bucătăriile internaţionale şi tradiţional româneşti.

Citiți și: PETRECERE DE LUX ÎN ARGEȘ

Îmbinând tradiţia cu modernismul, în restaurantul Sunrise sunt servite preparate delicioase, de cea mai înaltă calitate. Meniul bogat şi variat oferă atât preparate din bucătaria tradiţional românească, cât şi specialităţi internaţionale, pregătite cu mare măiestrie de chefi iscusiţi împreună cu echipa restaurantului.

Proprietarul localului vine vara aceasta cu o propunere interesantă de restaurant cu fine-dining şi local-concept de late dining & bar, numai bun pentru serile de afaceri sau petrecute cu prietenii, dar şi cu un meniu de excepţie creat special pentru nunți, cununii civile, botezuri, onomastici, etc.

Citiți și: ARGEȘ: PETRECERE DE LUX!

“Restaurantul Sunrise Beach Resort oferă acest concept de fine-dining ce presupune calitate ridicată pe 3 zone importante: meniu, servire și atmosferă. Este un concept special gândit pentru ca oaspeții noștri să se poată bucura de mancare bună şi pentru toate gusturile, de o atmosferă pe măsură și de tot felul de surprize plăcute!”, transmite proprietarul complexului.

Aşa că toți cei care vor să guste preparate culinare de top, tradițional-românești sau orice dish din gastronomia internațională vor avea ocazia să o facă în unul din cele mai frumoase localuri din Argeș, locul perfect pentru o cină intimă sau o petrecere cu de neuitat. Restaurantul este deschis zilnic, de dimineaţa până seara şi beneficiază de o terasă generoasă poziționată pe malul lacului Budeasa, unde în zilele frumoase este o adevărată plăcere să iei masa.

Mai multe detalii puteți afla accesând pagina de Facebook Sunrise-Events sau la numărul de telefon 0744.374.050. 

Nisan 555×222
Comdata 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066