930×122 CAPRA 5

sunrise beach resort

MENIURI PE ALESE LA SUNRISE

Meniuri pe alese la Sunrise. Vă doriţi o nuntă de 5 stele? O nuntă pe plajă, aproape de natură? Cu un meniu ca la carte? Într-un decor feeric? Toate acestea le găsiţi la Sunrise Beach Events.

Citiți și: (VIDEO) EVENIMENTE DE LUX LÂNGĂ PITEȘTI

Meniul este una dintre cele mai importante părţi ale unei nunţi de vis. De aceea, resortul Sunrise Beach Events pune mare preţ pe aspect, gust, prospeţime şi rafinament, dar, în același timp, este şi foarte deschis la propunerile clienţilor.

Pentru noul sezonul 2018-2019 prețul meniului pentru nuntă pleacă de la 160 de lei/persoană și ajunge până la 290 de lei/persoană.

Citiți și: PETRECERI DE POMINĂ LÂNGĂ PITEȘTI

”Bucătarii noştri pot satisface cele mai pretenţioase gusturi, îmbinând cu măiestrie culinară meniuri pentru orice tip de eveniment (cununie civilă, nuntă, botez, petreceri private). Vă invităm să descoperiţi frumuseţea resortului nostru şi variantele de meniu propuse pentru anul 2018-2019.”, transmit reprezentanții Sunrise (click pe imagini pentru mărire):

Proprietarul resortului vine cu o ofertă pentru mirii care decid să aleagă data nunţii într-o zi de duminică. Ei vor beneficia de o reducere de preţ de 10% la oricare meniu ales (click pe imagini pentru mărire):

Toate preparatele sunt făcute în ziua evenimentului, iar băuturile sunt de cea mai înaltă calitate (click pe imagini pentru mărire):

În ultimii ani, tot mai multe cupluri optează pentru o nuntă într-un cadru natural. O nuntă atipică, surprinzătoare, un eveniment emoționant, care să dea ocazia evadării din cotidian, o nuntă organizată într-un cadru de poveste poate căpăta valențele unei ceremonii sofisticate, cu un efect inedit asupra invitaților, tocmai prin potențialul pe care peisajul verde, pontonul de pe malul lacului şi decorul sublim îl oferă în exprimarea acestui concept.

Ședințele foto realizate la Sunrise Beach Events sunt unice și spectaculoase, iar elementele decorative specifice temei evenimentului pot crea compoziții artistice uimitoare, cu adevărat de neuitat.

Mai multe detalii, pe Sunrise Events sau la numărul de telefon 0744.374.050.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3