Jupiter 930 x 122

sunrise beach resort

EVENIMENTE MEMORABILE, MENIURI PE ALESE

Vă doriţi o nuntă de 5 stele? O nuntă pe plajă, aproape de natură, într-un decor feeric și cu un meniu ca la carte? Toate le găsiţi la Sunrise Beach Events din Budeasa – Argeș.

Citiți și: PETRECERI DE LUX. MENIURI PE ALESE

În ultimii ani, tot mai multe cupluri optează pentru o nuntă în natură – o nuntă atipică, surprinzătoare, un eveniment emoționant, care să dea ocazia evadării din cotidian.

Nunta în natură poate căpăta valențele unei ceremonii sofisticate, cu un efect inedit asupra invitaților, tocmai prin potențialul pe care cadrul verde, pontonul de pe malul lacului Budeasa şi priveliștea deosebită îl oferă în exprimarea acestui concept.

Citiți și: (VIDEO) 10% REDUCERE! OFERTĂ PE PIAȚA NUNȚILOR

Ședințele foto realizate la Sunrise Beach Events sunt unice și spectaculoase, iar elementele decorative specifice temei evenimentului pot crea compoziții artistice uimitoare, cu adevărat de neuitat.

Meniul este una dintre cele mai importante părţi ale unei nunţi de vis. De aceea, resortul Sunrise Beach Events pune mare preţ pe aspect, gust, prospeţime şi rafinament. Totodată, sunt binevenite propunerile clienților. Toate preparatele sunt făcute în ziua evenimentului, iar băuturile sunt de cea mai bună calitate.

Bucătarii Sunrise pot satisface cele mai pretenţioase gusturi, îmbinând cu măiestrie culinară meniuri pentru orice tip de eveniment (cununie civilă, nuntă, botez, petreceri private).

Reprezentanții Sunrise Beach Events vă invită să descoperiţi frumuseţea resortului şi variantele de meniu propuse pentru anul 2018!

Rezervări și mai multe detalii, pe Sunrise Events sau la numărul de telefon 0744 374 050.

Posada 555×222
Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066