Donaris 930 x 122

sunrise beach resort

FACE SENZAȚIE LA NUNȚI ȘI BOTEZURI: 10% REDUCERE DE PREȚ

Resortul Sunrise Beach Events din Budeasa-Argeș derulează o ofertă specială pentru mirii anului 2018, ofertă care face senzație.

Citiți și: (VIDEO) EVENIMENTE DE LUX LÂNGĂ PITEȘTI

Echipa Sunrise Events pune la dispoziţie în această lună pachete promoţionale pentru toată gama de meniuri.

“Ca să vă apropiem şi mai mult de noi, vrem să profităm de această lună promoţională şi să vă prezentăm oferta lunii noiembrie. Viitorii miri care sună în această lună pentru a-şi rezerva data nunţii sau a căsătoriei civile, ca și cuplurile interesate să rezerve data botezului pentru copilul lor beneficiază de o reducere de preț de 10% pentru toată gama de meniuri şi servicii!

Citiți și: PETRECERI DE POMINĂ LÂNGĂ PITEȘTI

Oferta este valabilă doar în luna noiembrie 2017. Fiecare pachet este creat după nevoile şi dorințele dumneavoastră.”, transmit reprezentanții Sunrise.

Un eveniment important din viața ta merită un meniu cu adevărat special, dar şi un preţ accesibil, iar dacă ții cont de această ofertă vei avea parte de o seară memorabilă fără să îți depășești bugetul.

În acest moment, reducerile de preț sunt oferite doar la târgurile de profil organizate periodic, însă pentru cei care vor să evite aglomeraţia sau pentru cei care nu mai au timpul necesar să aştepte următorul târg resortul Sunrise Beach Events este cea mai bună opţiune.

Alege să nu faci compromisuri legate de organizarea nunţii tale şi sună acum pentru a-ţi rezerva data evenimentului perfect, profitând de reducerile de preț prezentate de echipa Sunrise Beach Events!

Pentru mai multe informații aveți la dispoziție pagina de Facebook Sunrise-Events și numărul de telefon 0744.374.050.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90