New Profesional Consult 930 x 122

sunrise beach resort

SCHIMBARE RADICALĂ PE PIAȚA DE EVENIMENTE DIN ARGEȘ

Sunrise Beach Resort din Budeasa-Argeș şi-a schimbat complet înfățișarea pentru anul 2018. Noul “look” al resortului și al cortului pentru evenimente este unul exclusivist și foarte luxos.

Citiți și: (VIDEO) EVENIMENTE DE LUX LÂNGĂ PITEȘTI

Vei putea opta pentru o nuntă de înaltă clasă la un cort de lux, construit doar din sticlă, prin care poți vedea cerul și în care te vei putea bucura de servicii de cinci stele.

Dacă ești o persoană mai pretențioasă, poți alege ca nunta ta să aibă loc în mijlocul naturii, pe malul lacului Budeasa, într-un cadru mirific, pe pontonul resortului. Bineînțeles, însă, trebuie să ai în vedere că și prețul va fi pe măsură pentru anul 2018.

Citiți și: PETRECERI DE POMINĂ LÂNGĂ PITEȘTI

Bugetul este foarte important: dacă îți rezervi data nunţii cu cel puţin un an înainte, e posibil să beneficiezi de oferte speciale pentru anumite luni sau zile din an.

Sună acum şi rezervă-ţi din timp data nunţii! Mai multe detalii și informații poți obține de pe pagina oficială Sunrise-Events sau la numărul de telefon 0744.374.050.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90