930X122 MAIA

sunrise beach resort

(VIDEO) PETRECERI DE SENZAȚIE ÎN ARGEȘ

Petreceri de senzație în Argeș. Sunrise Events din Budeasa – Argeș este locul perfect pentru evenimente de neuitat.

Citiți și: (VIDEO) EVENIMENTE DE LUX LÂNGĂ PITEȘTI

Resortul Sunrise Beach Events vă pune la dispoziție, pentru evenimentele personale importante din viața dumneavoastră, un salon ultramodern. Un spațiu exotic și multifuncțional, situat în apropierea Piteștiului, poziționat chiar pe malul lacului Budeasa.

Evenimente private, nunți, botezuri, petreceri aniversare sau petreceri corporate, conferințe, lansări de produse, evenimente mondene, expoziții, concerte live, degustări de vinuri – toate vor fi organizate din timp și cu succes, în cele mai mici detalii și în cele mai bune condiții.

Citiți și: PETRECERI DE POMINĂ LÂNGĂ PITEȘTI

De asemenea, puteți opta și pentru un eveniment aproape de natură, într-un decor feeric. Resortul Sunrise vă oferă, datorită pontonului de pe malul lacului, o priveliște de poveste pentru ședințe foto unice, într-un cadru de neuitat.

Meniul este una dintre cele mai importante părţi ale unei nunţi de vis. De aceea, resortul Sunrise Beach Events pune mare preţ pe aspectul, gustul, prospeţimea şi rafinamentul produselor culinare pe care le servește.

Pentru mai multe detalii și informații aveți la dispoziție pagina de Facebook Sunrise Beach Resort și numărul de telefon 0744.374.050.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA