Jupiter 930 x 122

sunrise beach resort

RESORT DE LUX LÂNGĂ PITEȘTI

Resort de lux lângă Pitești. Sunrise Beach Resort din Budeasa-Argeș şi-a schimbat complet înfățișarea pentru anul 2018. Noul “look” al resortului și al cortului pentru evenimente este unul exclusivist și foarte luxos.

Citiți și: NUNTĂ DE 5 STELE. MENIURI (PE) ALESE

Vei putea opta pentru o nuntă de înaltă clasă la un cort de lux, construit doar din sticlă, prin care poți vedea cerul și în care te vei putea bucura de servicii de cinci stele.

Proprietarul resortului declară pentru ePitești că investiţiile s-au ridicat la circa 300.000 de euro, investiții pentru transformarea acestui complex într-unul exclusivist.

Citiți și: RESORTUL SUNRISE, ÎN STIL AMERICAN

Dacă ești o persoană mai pretențioasă, poți alege ca nunta ta să aibă loc în mijlocul naturii, pe malul lacului Budeasa, într-un cadru mirific, pe pontonul resortului. Bineînțeles, însă, trebuie să ai în vedere că și prețul va fi pe măsură pentru anul 2018.

Bugetul este foarte important: dacă îți rezervi data nunţii cu cel puţin un an înainte, e posibil să beneficiezi de oferte speciale pentru anumite luni sau zile din an.

Sună acum şi rezervă-ţi din timp data nunţii! Mai multe detalii și informații poți obține de pe pagina oficială Sunrise-Events sau la numărul de telefon 0744.374.050.

Jupiter 555×222
New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066