SMART KIDS 930X122

sunrise beach resort

DE LUX! PETRECERI DE TOP ÎN ARGEȘ

De lux! Petreceri de top în Argeș. Sunrise Events din Budeasa-Argeș vă propune pentru anul 2018 o nouă dimensiune a luxului și a serviciilor de calitate.

Citiți și: (VIDEO) EVENIMENTE DE LUX LÂNGĂ PITEȘTI

Salonul resortului este perfect adaptabil oricărui tip de ceremonie sau festivitate, clienții având la dispoziție ballroom-uri spațioase, pachete opționale și consultanță de specialitate oferită pe tot parcursul desfășurării evenimentului. Un cadru elegant, rafinat, exclusivist, unde detaliile și serviciile fac diferența.

Resortul Sunrise Beach Events poate găzdui până la 500 de invitați în noul salon, amenajat cu coloane romane pentru un efect cu adevărat impresionant, cât şi pe ponton. Împreună, vom „picta” în detaliu tabloul evenimentului dumneavoastră, indiferent că este o nuntă, un botez sau un alt tip de petrecere.”, transmite proprietarul resortului.

Citiți și: PETRECERI DE POMINĂ LÂNGĂ PITEȘTI

Rețeta evenimentului perfect este semnată de resortul Sunrise Events. Petreceri, evenimente private, nunți, botezuri, petreceri aniversare sau petreceri corporate, conferințe, lansări de produse, evenimente mondene, expoziții, concerte live, degustări de vinuri – toate pot fi organizate din timp și cu succes în cele mai mici detalii și în cele mai bune condiții.

Pe pagina oficială de Facebook Sunrise Events puteţi găsi ofertele speciale pentru anul 2018 (meniuri pentru nunți, cununii și botezuri), la cele mai bune prețuri.

Pentru mai multe detalii și rezervări vă stau la dispoziție pagina de Facebook Sunrise-Events și numărul de telefon 0744.374.050.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90