930 x122 grota rece

sunrise beach resort

(VIDEO) 10% REDUCERE! OFERTĂ PE PIAȚA NUNȚILOR

Ofertă pe piața nunților. Într-un cadru de poveste, departe de zgomotul oraşului și aproape de frumusețea lacului Budeasa, a luat naștere Resortul Sunrise Beach. Este locul potrivit din Argeș pentru organizarea de evenimente unice prin eleganță și rafinament.

Citiți și: (VIDEO) EVENIMENTE DE LUX LÂNGĂ PITEȘTI

Fie că decideţi să folosiţi frumusețea parcului de la intrare pentru fotografii, fie pontonul cu deschidere spre apă, bucurându-vă de o privelişte mirifică, Sunrise Events vă ajută să faceţi din nunta dumneavoastră și nu numai un eveniment memorabil, de care să vă amintiţi cu plăcere peste ani.

Citiți și: PETRECERI DE POMINĂ LÂNGĂ PITEȘTI

Restaurantul Sunrise se distinge prin creativitate culinară, oferindu-vă o gamă variată de meniuri. Meniul poate fi creat și special pentru dumneavoastră, alături de băuturile alese.

Oricare ar fi evenimentul – nuntă, cununie civilă, cocktail sofisticat, banchet, petrecere privată – echipa Sunrise vă va asista de la planificare până la finalul evenimentului.

Pentru noul sezonul 2018-2019 prețul meniului pentru nuntă pleacă de la 160 de lei/persoană și ajunge până la 290 de lei/persoană. Proprietarul resortului vine cu o nouă ofertă pentru mirii care decid să aleagă data nunţii o zi de duminică. Ei vor beneficia de o reducere de preț de 10% la oricare meniu ales.

Sunrise Beach Resort este singura locație de nunți care oferă gramajul meniului de nuntă.

Pentru mai multe detalii și rezervări vă stau la dispoziție pagina de Facebook Sunrise-Events și numărul de telefon 0744.374.050.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90