New Profesional Consult 930 x 122

sunrise beach resort

RESTAURANT DE 5 STELE ÎN ARGEȘ

Restaurant de 5 stele în Argeș. Toți cei care vor să guste preparate culinare de top (tradițional românești sau orice dish din gastronomia internațională) au ocazia să o facă într-unul dintre cele mai frumoase localuri din Argeș, locul perfect pentru o cină intimă sau o petrecere cu ștaif.

Citiți și: (VIDEO) EVENIMENTE DE LUX LÂNGĂ PITEȘTI

Restaurantul Sunrise are o terasă generoasă, poziționată pe malul lacului Budeasa, acolo unde în zilele frumoase este o adevărată plăcere să iei masa.

Sunrise Beach Resort vă așteaptă cu un meniu variat și o atmosferă de excepție, pentru cele mai reușite petreceri private, nunți, cununii civile, botezuri sau onomastici, acest spațiu de fine dining purtând semnătura unor adevărați maeștri culinari.

Citiți și: PETRECERI DE POMINĂ LÂNGĂ PITEȘTI

Bunul gust și ospitalitatea sunt acompaniate de seriozitatea și discreția caracteristice resortului.

Atuurile meniurilor de la Sunrise Beach sunt prospețimea și calitatea ingredientelor, combinate cu multă fantezie și specialități de casă sută la sută naturale.

Prețurile meniurilor sunt pentru toate buzunarele.

Sunrise Beach Resort este un loc rafinat, care îmbină conceptul de “creative smart cuisine & bar” cu muzica bună, un concept special gândit pentru ca oaspeții noștri să se poată bucura de mâncare bună, de o atmosferă pe măsură și de o mulțime de surprize plăcute!”, transmite proprietarul complexului.

Pentru mai multe detalii şi rezervări puteți suna la numărul de telefon 0744.374.050 sau puteţi accesa paginile de Facebook Sunrise Events și Sunrise Beach.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90