EcoMoto 930×122

bran

VA REPREZENTA MIOVENIUL LA FESTIVALUL POP DE LA CASTELUL BRAN

Ștefania Vorovenci va participa în aceste zile în județul Brașov la prima ediție a festivalului concurs de muzică pop Bran Music Fest. Festivalul, care are loc în perioada 25-27 iulie, se adresează copiilor și adolescenților cu vârste între 6 și 18 ani și se va desfășura pe platoul „Inima reginei Maria” din vecinătatea celebrului castel Bran.

Citiți și: Polițiștii au descins la un festival din Mioveni

„Merg la acest concurs ca reprezentantă a Centrului Cultural din Mioveni. Sunt sigură că va fi o experiență foarte plăcută, la fel ca şi la celelalte concursuri la care am participat.”, ne declară Ștefania. Câștigătorii vor fi premiați cu bani, obiecte și diplome. Juriul este format din specialiști din muzică și radio, dar și din artiști din lumea literaturii. Mâine, în a doua zi a festivalului, va susține un recital extraordinar Gabriel Cotabiță.

Amintim că Ștefania Vorovenci studiază la Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu” din orașul argeșean Mioveni și are 17 ani. (Foto: Facebook Ştefania Vorovenci)

Citiți și: Spectacol incendiar la Mioveni

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3