NOR CURIER 930X122

hotel

VACANȚĂ DE 5 ZILE LA MUNTE CU 161 DE LEI DE PERSOANĂ!

Dacă nu stați prea bine cu banii și vreți o vacanță, aveți posibilitatea să stați o săptămână la munte la tarife cu până la 50% mai reduse decât de obicei.

Citiți și: Crimă la un hotel de lux! Alex Velea, fotografiat cu suspecții înainte de tragedie

Cel puțin așa anunță Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism, care lansează programul anual „O săptămână la munte”. Programul se va derula în perioada 9 februarie-28 martie, după principiul primul venit, primul servit. Potrivit organizatorilor, în program s-au înscris 27 de structuri de cazare, iar beneficiari ar urma să fie circa 5.600 de persoane din întreaga țară. Biletele vor putea fi cumpărate de la un număr de 44 de agenții de turism din întreaga țară, agenții care au lista cu destinațiile incluse în program.

Sejurul va consta în 5 nopți, de duminică până vineri. Un sejur, atenție!, însă, fără servicii de masă incluse, va costa 161 de lei de persoană la hotel, vilă sau cabană de 2 stele, 259 de lei de persoană la hotel, vilă sau cabană de 3 stele și 368 de lei de persoană la hotel sau vilă de 4 stele.

Citiți și: Creșteri pe piața construcțiilor din Argeș

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3