NOR CURIER 930X122

reţinuţi

Câmpulung: Local devastat și patron agresat de trei bărbați

Câmpulung: Local devastat și patron agresat de trei bărbați.

Citiți și: Argeș. Pădurari prinși în flagrant în timp ce tăiau și furau arbori

În ziua de 23 iulie a.c., în jurul orei 18:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați cu privire la un conflict desfășurat la un local de pe raza de competență.

Din primele verificări, s-a stabilit că trei barbați, cu vârsta de 28, 29 și 39 de ani, toți din Câmpulung, ar fi agresat fizic pe reprezentantul societății și ar fi provocat distrugeri la ușa localului și în incinta acestuia.

Citiți și: Argeș. Bărbat păcălit cu o „întâmplare neobișnuită”. L-au lăsat fără bani!

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, conform art. 193, 253 și 371 din Codul Penal.

Cei trei barbați au fost depistați de polițiști și conduși la sediul poliției, iar după administrarea probatoriului, aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar în ziua de 24 iulie a.c. a fost dispusă cercetarea sub măsura preventive a controlului judiciar.

(Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3