930×122 CAPRA 5

reţinuţi

Erau la un pas să dea foc unei parcări. Tineri de 18 și 22 de ani, reținuți

Doi tineri piteșteni au ajuns în arestul Poliției după ce erau la un pas să dea foc unei parcări.

Citiți și: Argeș. Pădurari prinși în flagrant în timp ce tăiau și furau arbori

IPJ Argeș transmite: 

„În ziua 01 august a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de distrugere prin incendiere în formă continuată, și au reținut doi tineri de 18, respectiv 22 de
ani, ambii din Pitești.

Citiți și: Argeș. Bărbat păcălit cu o „întâmplare neobișnuită”. L-au lăsat fără bani!

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 28 spre 29 iulie a.c., în jurul orei 01:00, cei doi ar fi incendiat trei pubele din plastic din cartierul Trivale, existând pericolul ca incendiul să se propage la autoturismele parcate în apropiere.

După administrarea probatoriului, în ziua de 01 august a.c., cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto descriptiv: Ora de sibiu

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3