Donaris 930 x 122

reţinuţi

Gaşcă de hoţi, în arest

În ziua de 24 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au continuat cercetările în 7 dosare penale privind săvârşirea infracţiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat, şi au reţinut cinci tineri, de 21 de ani, din Beleți Negrești, respectiv 18, 20, 22 și 22 de ani, toți din comuna Priboieni.

Citiți și: Argeș. Pădurari prinși în flagrant în timp ce tăiau și furau arbori

Mai exact, este vorba despre S. Mădălin, de 21 de ani, din com. Beleți-Negrești, B. Marius, de 20 de ani; M. Alin, de 22 de ani; U. Robert, de 22 de ani, N. George, de 18 ani, toți din Priboieni.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada decembrie 2020 – ianuarie 2021, cei în cauză ar fi pătruns în mai multe locuințe și o societate comercială de pe raza comunei Priboieni, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, în valoare de aproximativ 10.000 de lei.

Citiți și: Spargere la o firmă din Bascov. Trei tineri de 21 de ani au fost reținuți!

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 80 %.

După administrarea probatoriului, bărbații au fost reţinuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

(Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3