930 x122 grota rece

reţinuţi

UNUL A DAT CU PUMNUL, CELĂLALT CU CUŢITUL

Doi bărbaţi din Argeş au ajuns noaptea trecută în arest, după ce au fost reţinuţi de poliţişti sub aspectul săvârşirii de loviri sau alte violenţe.

Citiți și: Argeș. Pădurari prinși în flagrant în timp ce tăiau și furau arbori

Astfel, în ziua de 9 septembrie a.c., agenţii din cadrul Secției 2 de Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și amenințare, și l-au reținut pe Ion Marian M., de 45 de ani, din municipiu.

Din cercetări s-a stabilit că, în aceeaşi zi, bărbatul ar fi agresat fizic și l-ar fi amenințat cu acte de violență pe un alt bărbat, de 33 de ani, din Merișani. După administarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citiți și: Argeș. Bărbat păcălit cu o „întâmplare neobișnuită”. L-au lăsat fără bani!

Tot ieri, agenţi ai Secției de Poliție Rurală Leordeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, l-au reținut pe Aurelian Ştefan P., de 33 de ani, din comuna Bogați.

Acesta, în ziua de 8 septembrie a.c., în urma unui conflict spontan, ar fi agresat fizic un alt bărbat, din Dobreşti, rănindu-l cu un obiect tăietor-înțepător. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

(Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3