930 x122 grota rece

reţinuţi

Infractori din zone „renumite” ale Argeşului, reţinuţi de poliţişti

În cursul zilei trecute, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Drăganu au continuat cercetările într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de furt și tentativă de furt calificat, și au reținut doi tineri, de 23 de ani, din Bascov, respectiv Merișani.

Citiți și: Argeș. Pădurari prinși în flagrant în timp ce tăiau și furau arbori

Din cercetări s-a stabilit că în perioada august – decembrie 2020, cei în cauză ar fi sustras și ar fi încercat să sustragă bunuri autoutilitare, pe raza localităților Cotmeana și Morărești, cauzând un prejudiciu de aproximativ 6.000 de lei.

După administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parcheului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citiți și: Argeș. Bărbat păcălit cu o „întâmplare neobișnuită”. L-au lăsat fără bani!

Cercetările continuă, pentru stabilirea intregii activităţi infracţionale.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90