930 x122 grota rece

martisor

martisoare-emo-434x326

CE LOVITURĂ PENTRU COMERCIANŢII DE MĂRŢIŞOARE! PRIMĂRIA PITEŞTI SCHIMBĂ FOAIA!

Primăria Piteşti a decis ca în acest an târgul „Mărţişor” să aibă loc în perioada 24 februarie-9 martie, locul de desfășurare urmând să fie anunţat în curând.

Citiți și: Primarul, salariu de „baștan” într-o localitate minoră din Argeș! Aproape 2000 €

Spre deosebire de alţi ani, însă, Primăria nu va mai permite oricui să ocupe domeniul public şi nici oricum. „Vom admite doar cereri ale unor persoane fizice autorizate. Orice altă formă de comerţ înseamnă evaziune şi vor fi controale. De asemenea, va exista un singur spaţiu pentru fiecare familie, nu mai multe pentru aceeaşi familie.

În plus, la vânzare vor fi permise numai mărţişoare şi produse aferente acestora, în niciun caz alimente, haine şi încălţăminte. Pe pună dreptate au existat critici privind modul cum a arătat centrul la alte ediţii ale târgului sau la sărbătorile de iarnă şi nu vrem să se mai repete asemenea situaţii”, a spus primarul Tudor Pendiuc în conferința de presă de astăzi a instituției pe care o conduce.

Citiți și: Festivalul așteptat de mii de piteșteni

Locurile pentru comercianţi vor fi atribuite prin tragere la sorţi, iar taxa se va ridica la 3 lei pe mp pe zi pentru fiecare comerciant. Va fi întocmit şi un fel de „cazier” al vânzătorilor. Agenţilor economici care vor primi mai mult de 3 amenzi nu li se va mai elibera acord de vânzare pentru târgurile ulterioare organizate de Primăria Pitești.

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • cocuta.piciu@yahoo.com spune:

    unde este posibil asa ceva decat in pitesti sa nu se mai dea acorduri persoanelor fizice ,face discriminare primarul pitestiului ,toate primariile din bucuresti si din toata romania se da acorduri pe persoana fizica doar in pitesti nu se da ,,RUSINE TUDOR PENDIUC ,,,AM AVUT INCREDERE IN PRIMARUL NOSTRU ,,,,,,NE-AI DEZAMAGIT ,,,,,FACI DISCRIMINARE INTRE SCOCIETATI SI PERSOANE FIZICE ,,,,,,,,,RUSINEEEEEEE,,,,,,,,,,

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90