930 x122 grota rece

angajat beat

CFR ,,lovește” din nou! Angajați beți la… datorie!

CFR ,,lovește” din nou! Angajați beți la… datorie!

Citiți și: S-au trezit cu poliția pe cap!

Mai mulți angajați CFR s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinși sub influența alcoolului la serviciu.

Aceștia au fost depistați în urma unor verificări efectuate de  polițiștii de la Transporturi Feroviare şi Autoritatea Feroviară Română, transmite Antena3 CNN.

Citiți și: Ceferiștii declanșează greva! Călătorii vor fi afectați

Citește și: Doi mari artiști revin la Pitești!

Autoritățile au demarat o campanie pentru prevenirea producerii de evenimente feroviare, prevenirea riscurilor profesionale, protecția securității şi sănătății lucrătorilor, eliminarea factorilor de risc şi de accidentare, dar şi verificarea respectării serviciului continuu maxim admis pe locomotivă.

CFR ,,lovește” din nou! Angajați beți la… datorie!

Controalele au fost efectuate și pentru prevenirea şi combaterea consumului de alcool şi a substanțelor interzise în timpul serviciului.

În aproximativ patru luni, autoritățile au efectuat 495 de controale în toată țara.

De asemenea, au legitimat 949 de  persoane cu atribuții în siguranța circulației şi au efectuat verificări în 232 de unități de cale ferată şi 145 de trenuri.

Citește și: Accident în Argeș! Impact între două autoturisme

Pe durata acțiunii, polițiștii au constatat zeci de infracțiuni, fiind cercetate zece persoane depistat în flagrant delict, mai transmite sursa citată.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3