NOR CURIER 930X122

Bărbat reținut

Clipe de coșmar pentru o argeșeancă și copiii săi!

Clipe de coșmar pentru o argeșeancă și copiii săi. Cel ce trebuia să fie soț și tată s-a transformat într-un bătăuș.

Citiți și: Șocant: Ce a putut face un individ unui animal! Incredibil!

Și-a bătut soția și pe unul dintre copii, iar apoi i-a sechestrat.

IPJ Argeș transmite: 

Citiți și: Argeș: Individ periculos, luat pe sus de polițiști. A atacat ca o fiară!

„Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Călinești au continuat verificările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și lipsire de libertate în mod ilegal, și au reținut un bărbat de 37 de ani, din Pitești.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 09 spre 10 aprilie a.c., în timp ce se aflau la domiciliul lor, bărbatul ar fi agresat fizic pe soția sa și pe una dintre fiicele minore, împiedicându-le să părăsească locuința.

În cauză, după întocmirea formularului de evaluare a riscului, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile, față de cel în cauză.

La data de 10 aprilie a.c., după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto descriptiv: Cetateanul.net

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Rizea Rosoaga Adriana spune:

    Mulțumesc din suflet tuturor cadrelor de la Politia Calinesti,pentru profesionalitatea și promptitudinea cu care au răspuns mereu.Mii de multumiri și bunul Dumnezeu sa va ocrotească .Mama disperata .Va doresc un Paște fericit și reusite în tot.
    Este un monstru nu tata sau soț.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90