New Profesional Consult 930 x 122

Bărbat reținut

Clipe de coșmar pentru o argeșeancă și copiii săi!

Clipe de coșmar pentru o argeșeancă și copiii săi. Cel ce trebuia să fie soț și tată s-a transformat într-un bătăuș.

Citiți și: Argeș: În gașcă, la furat. Spargere de peste 4.000 de euro

Și-a bătut soția și pe unul dintre copii, iar apoi i-a sechestrat.

IPJ Argeș transmite: 

Citiți și: Argeș: Monstrul cu chip de tată! Își bătea copiii fără milă!

„Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Călinești au continuat verificările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și lipsire de libertate în mod ilegal, și au reținut un bărbat de 37 de ani, din Pitești.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 09 spre 10 aprilie a.c., în timp ce se aflau la domiciliul lor, bărbatul ar fi agresat fizic pe soția sa și pe una dintre fiicele minore, împiedicându-le să părăsească locuința.

În cauză, după întocmirea formularului de evaluare a riscului, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile, față de cel în cauză.

La data de 10 aprilie a.c., după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto descriptiv: Cetateanul.net

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Rizea Rosoaga Adriana spune:

    Mulțumesc din suflet tuturor cadrelor de la Politia Calinesti,pentru profesionalitatea și promptitudinea cu care au răspuns mereu.Mii de multumiri și bunul Dumnezeu sa va ocrotească .Mama disperata .Va doresc un Paște fericit și reusite în tot.
    Este un monstru nu tata sau soț.

New Profesional Consult 570×90