Donaris 930 x 122

colegiul tehnic dimitrie dima

Colegiul Tehnic „Dimitrie Dima”, branșat la sistemul centralizat de încălzire

Din 6 ianuarie, Colegiul Tehnic „Dimitrie Dima” a fost branșat la sistemul centralizat de furnizare a energiei termice pentru încălzire. Elevii și profesorii se vor putea întoarce în școală, odată cu reînceperea cursurilor în regim normal, cu siguranța că își vor desfășura activitatea didactică în condiții foarte bune.

Citiți și: Primăria Piteşti, precizări pentru nevaccinaţi

„A fost efectuată o lucrare de amploare, care a constat în montarea unui racord tur/retur de Dn 110 pentru rețeaua de încălzire pe o lungime de 60 m, precum și a unui contor Kamstrup Dn 50.

S.C. Termo Calor Confort S.A. va asigura furnizarea agentului termic la parametrii corespunzători, reamintind, pe această cale, instituțiilor publice sau private că orice solicitare pentru branșarea la sistemul centralizat de furnizare a energiei termice pentru apă caldă de consum și încălzire beneficiază de toată disponibilitatea din partea societății, fiind efectuată cu promptitudine și profesionalism”, precizează Primăria Pitești.

Citiți și: ARGEȘ: CUM VA FI VREMEA ÎN WEEKEND ȘI ÎN ULTIMA SĂPTĂMÂNĂ A LUNII OCTOMBRIE

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441