930×122 CAPRA 5

contribuabili

CONTRIBUABILI AȘTEPTAȚI LA FISCUL DIN PITEȘTI

Contribuabili așteptați la Fiscul din Pitești. Mâine, de la ora 12, contribuabilii argeșeni interesați pot obține răspunsuri la întrebările referitoare la serviciile electronice oferite de ANAF şi schemele de ajutor de stat, instituite conform H.G.807/2014.

Citiți și: Amenzi usturătoare! Este obligatoriu să ai așa ceva

Potrivit Administrației Județene a Finanțelor Publice Argeș, contribuabilii sunt așteptați mâine în sala de ședințe a instituției (instituție situată pe bulevardul Republicii din Pitești, la numărul 118).

La această întâlnire vor mai fi prezentate calendarul obligaţiilor fiscale aferente lunii septembrie 2018, aspecte cu privire la eşalonarea la plată a obligaţiilor fiscale, modalităţile de stingere a obligaţiilor fiscale şi efectuarea plăţilor, precum şi alte noutăţi legislative.

Citiți și: Argeș. Un „șeptar” este scos la licitație de Fisc

Contribuabilii interesaţi să participe la această întâlnire se pot programa prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând AICI și selectând categoria „Asistenţă în domeniul fiscal”, subcategoria „Întâlniri cu contribuabilii”.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90