New Profesional Consult 930 x 122

contribuabili

CONTRIBUABILII, CHEMAȚI DIN NOU LA FISC

Mâine, 11 decembrie 2019, de la ora 12, la sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Argeş, contribuabilii din municipiul Piteşti şi localităţile învecinate pot participa la o nouă sesiune interactivă de întrebări şi răspunsuri referitoare la facilităţile fiscale introduse prin O.G. 6/31.07.2019, la calendarul obligaţiilor fiscale aferente acestei luni şi la serviciile oferite de ANAF – Spaţiul Privat Virtual.

Citiți și: Luna aceasta se dau amenzi uriașe!

Vor mai fi dezbătute şi aspecte cu privire la modalitatea de calcul aplicată pentru rezultatul fiscal (reguli generale, înregistrarea cheltuielilor şi amortizării), modalitatea de calcul şi de plată a impozitului pe veniturile din investiţii, precum şi alte noutăţi legislative.

Contribuabilii interesaţi să participe la întâlnire se pot înscrie prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând https://www.anaf.ro/asistpublic/ și selectând categoria „Asistenţă în domeniul fiscal”, subcategoria „Întâlniri cu contribuabilii”.

Citiți și: Cum vă puteți verifica șefii: totul este public!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90