New Profesional Consult 930 x 122

contribuabili

CONTRIBUABILII, CHEMAȚI DIN NOU LA FISC

Mâine, 11 decembrie 2019, de la ora 12, la sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Argeş, contribuabilii din municipiul Piteşti şi localităţile învecinate pot participa la o nouă sesiune interactivă de întrebări şi răspunsuri referitoare la facilităţile fiscale introduse prin O.G. 6/31.07.2019, la calendarul obligaţiilor fiscale aferente acestei luni şi la serviciile oferite de ANAF – Spaţiul Privat Virtual.

Citiți și: Cum vă puteți verifica șefii: totul este public!

Vor mai fi dezbătute şi aspecte cu privire la modalitatea de calcul aplicată pentru rezultatul fiscal (reguli generale, înregistrarea cheltuielilor şi amortizării), modalitatea de calcul şi de plată a impozitului pe veniturile din investiţii, precum şi alte noutăţi legislative.

Contribuabilii interesaţi să participe la întâlnire se pot înscrie prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând https://www.anaf.ro/asistpublic/ și selectând categoria „Asistenţă în domeniul fiscal”, subcategoria „Întâlniri cu contribuabilii”.

Citiți și: Fiscul a făcut anunțul! Toți contribuabilii sunt vizați

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3