New Profesional Consult 930 x 122

contribuabili

CONTRIBUABILII, CHEMAȚI DIN NOU LA FISC

Mâine, 11 decembrie 2019, de la ora 12, la sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Argeş, contribuabilii din municipiul Piteşti şi localităţile învecinate pot participa la o nouă sesiune interactivă de întrebări şi răspunsuri referitoare la facilităţile fiscale introduse prin O.G. 6/31.07.2019, la calendarul obligaţiilor fiscale aferente acestei luni şi la serviciile oferite de ANAF – Spaţiul Privat Virtual.

Citiți și: OPERAȚIUNE DE AMPLOARE A INSPECTORILOR ANTIFRAUDĂ

Vor mai fi dezbătute şi aspecte cu privire la modalitatea de calcul aplicată pentru rezultatul fiscal (reguli generale, înregistrarea cheltuielilor şi amortizării), modalitatea de calcul şi de plată a impozitului pe veniturile din investiţii, precum şi alte noutăţi legislative.

Contribuabilii interesaţi să participe la întâlnire se pot înscrie prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând https://www.anaf.ro/asistpublic/ și selectând categoria „Asistenţă în domeniul fiscal”, subcategoria „Întâlniri cu contribuabilii”.

Citiți și: MĂSURĂ ANAF. TERMENUL LIMITĂ EXPIRĂ AZI

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570×90 MAIA