930 x122 grota rece

malureni

Copii plimbați prin două sate după ce s-a stricat microbuzul școlar

O situație destul de delicată se întâmplă în comuna argeșeană Mălureni. Copii de la două școli sunt duși dintr-un sat în altul pentru a învăța după ce unul dintre cele două microbuze școlare s-a defectat.

Citiți și: Poliția intervine în scandalul momentului: ,,Vagabondaj!”

Situația a fost prezentată ieri, pe larg, de prefectul Radu Perianu:

„Erau două microbuze școlare în comună. Unul s-a stricat și a afectat două școli, Zărnești și Bunești.

Citiți și: (VIDEO) PERCHEZIȚIE. REȚINUT DUPĂ CE A ÎNCERCAT SĂ ASCUNDĂ UN ACCIDENT

Pentru ca elevii să nu învețe în clase simultane, s-a decis să funcționeze în felul următor: elevii claselor a doua și a patra de la Zărnești, merg la Bunești.

Cei de la grupa pregătitoare și clasele întâi și a treia, sunt duși de la Bunești la Zărnești. Pentru acestă modificare a fost nevoie și de schimbarea orarului.

Cursurile încep de la 8.30 astfel încât să fim siguri că toți elevii sunt aduși la timp. Se va reveni la normal atunci când un alt microbuz îl va înlocui pe cel stricat”.

Foto: Arhivă ePitești

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Și în câți ani va revenii la normal? Că noi cei din satul Zărnești cătunul Mănești și Popeasca, avem cate 2,5 km și ducem Copii pe jos să plătim mașină particulara cate 30 de lei pe zi, pentru că la noi nu ajunge microbuzul școlar.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90