930×122 CAPRA 5

grenadă

GRENADĂ ÎN MĂLURENI!

Un nou „vestigiu” din cel de al doilea război mondial a fost găsit în județul Argeș. De această dată în comuna Mălureni.

Citiți și: Statul român înființează o companie feroviară!

Poliția din localitate a fost anunțată că sub terasa unei case bătrânești se află o grenadă. O echipă de polițiști, inclusiv de la Serviciul de Acțiuni Speciale-Pirotehnic, s-a dus imediat la fața locului. Specialiștii au stabilit că este vorba de o grenadă care provine din timpul celui de al doilea război mondial. Din fericire, grenada, una defensivă, de exercițiu, era inofensivă, fiind nefuncționabilă.

Amintim că zilele trecute în municipiul Curtea de Argeș a fost găsit un proiectil neexplodat tot din timpul celei de a doua conflagrații mondiale: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/proiectil-din-al-doilea-razboi-mondial-gasit-curtea-de-arges/. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Argeș. Război între prefectul PNL și subprefectul PSD! Motivul: Spitalul Județean

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3