Donaris 930 x 122

dănuţ

DĂNUŢ DINU RECIDIVEAZĂ! COMENTARIU DUR LA ADRESA ROMILOR!

Dănuţ Dinu, fost purtător de cuvânt al Poliţiei Argeş, nu ratează ocazia de a posta diferite mesaje pe contul său de socializare. Aflat în Spania, Dinu a scris despre situaţia României din perioada comunistă, asociată cu imaginea României de azi, vorbind, însă, în termeni foarte duri despre romi.

Citiți și: Pitești. Bulibașa amendat de Poliție pentru petrecere în strada mare!

“Pe vremea lui Ceauşescu eram un popor mândru. Oriunde ai fi mers erai compatriotul Nadiei şi al lui Năstase. „Descendentul” lui Dracula… Cam atât se ştia despre noi. Acum cântecul ăsta: „Sunt un român la Madrid/Îţi fur portofelul…” La fel de bine putea fi şi la Paris, Londra, New York sau pe unde mai doriţi voi, prieteni. O melodie ordinară, interpretată de un nimeni. Nu are rost, însă, să ne ascundem după degete… Sunt ai noştri românii ăştia, îi ştim şi ştim ce fac…

E o realitate crudă, pe care trebuie să o acceptam. O realitate pe care trebuie să o îndurăm cu toţii cu umilinţă. Muşcându-ne buzele până la lacrimi. De ruşine. De ruşinea unei naţii care a fost învăţată să fure din cauza neajunsurilor. Venim din comunism, de la delaţiuni murdare şi execuţii sumare, până la punerea ştampilei „Votat” acolo unde ne spune primarul. Pentru că trăim într-o ţară în care ne plac asistaţii social.

Citiți și: 100 000 € pentru cumpărarea unei mirese minore!

Ne place haosul şi semnăm condica la „lăutari”… Ce lăutari? Nişte ţigani cu cefe groase, apăruţi ca ciupercile după ploaie, mirosind a transpiraţie, înghiulaţi şi pe degetele picioarelor. Cu unghie. Şi lanţ de câine. Şi câţiva dinţi de aur, care declanşează alarma prin aeroporturi ca să întoarcă priviri… Şi care râd… Sau grohăie. Totuna. Că, oricum, România devine ţara lor. Şi noi nu zicem nimic. Şi mai şi plătim să îi vedem. Ca proştii. Aşa că „nu te supăra, frate!”. Aştept o replică de genul „Sunt un român la Bucureşti”… Sau Piteşti… Craiova… Dorohoi… Până atunci tac şi înghit. Ruşinea…

Au rămas nişte ţigani jegoşi, care nu or să muncească niciodată. Şi care mai pleacă din când în când la furat… Că CAP- urile nu mai sunt… Eu nu sunt supărat pe spanioli. Au primit 2 milioane de români, cărora le-au oferit o şansă. Ei sunt supăraţi pe noi. Sper să le treacă. Nu suntem toţi la fel… Nici ei nu sunt… P.S. Vă rog: fără comentarii!!!”, a scris Dănuţ Dinu.

El a fost schimbat din funcţia de purtător de cuvânt al Poliţiei Argeş după ce a postat un comentariu privind situaţia mizerabilă din piaţa Ceair din Piteşti, inclusiv cu aluzie la cetățenii de etnie romă, şi privind modul în care… autoritățile nu îşi fac treaba pentru salubrizarea pieței. Comisia de disciplină a instituției l-a găsit nevinovat, dar Dănuț Dinu nu a mai revenit în postul de purtător de cuvânt. Ulterior Dinu a primit ca sarcină de serviciu să se ocupe tocmai de piaţa Ceair.

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90