EcoMoto 930×122

Pirande

PIRANDE TRIMISE ÎN JUDECATĂ. „OPERAU” ÎN AUTOBUZ

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Citiți și: Pitești. Bulibașa amendat de Poliție pentru petrecere în strada mare!

În dosar sunt acuzate S. Robertina Adela, de 20 de ani, din com. Băiculești și C. Gabriela, de 24 de ani, din com. Merișani.

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 30 octombrie a.c., împricinatele, în timpul deplasării cu un mijloc de transport în comun pe raza municipiului Pitești, ar fi sustras telefonul mobil din geanta unei femei.

Citiți și: 100 000 € pentru cumpărarea unei mirese minore!

Reamintim că, la momentul sesizării faptei, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești s-au mobilizat exemplar, iar în scurt timp cele în cauză au fost identificate şi conduse la sediul poliției pentru cercetări.

Prejudiciul a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

După administrarea probatoriului, tinerele au fost reţinute pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și complicitate la furt calificat, iar în cursul zilei de 31 octombrie a.c., au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de trimitere în judecată.

(Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • sabina spune:

    Este inadmisibil ca in secolul 21 sa fim talhariti in autobuz de cetateni rromi. Politia locala ce pazeste ? Rusine !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3