930 x122 grota rece

copăaci

DISPAR ZECI DE ARBORI DIN PARCUL LUNCA ARGEȘULUI. VEZI MOTIVUL!

Amplă acțiune de eliminare a arborilor uscați din Parcul Lunca Argeșului. Masa lemnoasă rezultată va fi folosită de Gradina Zoologică Pitești, pentru asigurarea  confortului termic al animalelor pe perioada de iarnă.

Citiți și: Ce s-a întâmplat în Lunca Argeșului întrece orice măsură! Nimeni nu se aștepta

Începand cu data de 09.12.2020, Servicul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești împreună cu Societatea Salpitflor Green SA o să desfașoare în Parcul Lunca Argeșului o amplă acțiune de eliminare a arborilor aflați în declin biologic sau care prezintă o stare fitosanitară precară și pot afecta siguranța persoanelor.

„În Parcul Lunca Argeșului sunt peste 1500 de arbori, majoritatea sunt aplecați, uscați și prezintă un mare pericol de prabușire și accidentare a vizitatorilor.

Citiți și: Pitești. Surpriză în această seară în Lunca Argeșului!

Directia Silvică Argeș a emis Autorizația de Exploatare nr. 168995/23.11.2020 în urma căreia au fost marcați un numar de 80 arbori în volum total de 139 mc.
Masa lemnoasă rezultată o să fie folosită de către Gradina Zoologică Pitești pentru realizarea confortului termic al animalelor pentru perioada de iarnă”, anunță Primăria Pitești.

În primavara anului 2021, se va organiza o campanie de plantare de arbori, inclusiv în locațiile de unde au fost eliminați.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90