930×122 CAPRA 5

programare pasaport

    E nebunie! De frica războiului argeșenii își fac programare pentru eliberare de pașaport

    E nebunie la Serviciul de Pașapoarte Argeș! Tot mai mulți argeșeni își fac programări pentru eliberarea de pașaport.

    Dacă în urmă cu doar câteva zile, orice argeșean se putea programa de pe o zi pe alta pentru a-și elibera acest document, în prezent, aceștia trebuie să aștepte zile întregi. La acest moment, date libere pentru programare ar mai fi disponibile doar după 25 martie.

    Tot astăzi, prefectul de Argeș, Radu Perianu, a anunțat că programul la Serviciul de Pașapoarte Argeș se va prelungi. Angajații vor lucra la foc continuu pentru a putea îndeplini cererile.

    Programările pentru eliberarea de pașaport se fac exclusiv online.

    Platforma unde se completează formularul pentru programare fie merge foarte greu, fie este blocată semn că, cel mai probabil, numărul solicitărilor este destul de mare.

    În contextul războiului de lângă noi, observăm că, tot mai mulți români acționează preventiv, de teamă.

    Aceștia au ajuns să retragă sume mari de bani de pe carduri. Totodată cer să schimbe banii în euro, pentru a-i avea la îndemână în caz de orice. Astfel de cereri creează băncilor mari dificultăți.

    Foto principal: descriptiv

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    5 comentarii

    • Constantin spune:

      Lașitatea proverbială, ca de obicei… La punctul de colectare de ajutoare de la prefectură nu se donase nimic până la ora 11. În schimb au dat buzna la pașapoarte. Rușine!!!

    • SkizZ spune:

      Constantin. In contextul in care lidl doneaza produse de 10 mil euro.. nu stiu cat de productive mai sunt acestea mici acum

    • Constantin spune:

      E vorba de gest…și de lașitatea unora care se pregătesc să fugă.

    • Ionut spune:

      Eu astazi am fost in zona de la 8:30 pana la 9:30 si nu era nicio coada, nicio aglomeratie si in niciun caz ce aratati voi in poza articolului.

    • Sorin spune:

      Pasaport in UE poate vor sa plece in vacante prin Maldive etc sau la munca prin Anglia iar la cum avem noi Muntii carpati avem suficienta armata nu e lasitate doar saracie si ca oricum strainii si apara teritoriile cumparate in romania o tara care nu ne mai apartine

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90