New Profesional Consult 930 x 122

hale

APAR ÎNCĂ DOUĂ HALE DE PRODUCŢIE ÎN ARGEŞ

Apar încă două hale de producţie în Argeş. Două noi hale de producţie ar urma să fie construite în judeţul Argeş, mai exact în municipiul Câmpulung Muscel și în comuna Moșoaia.

Citiți și: Argeș. Sute de investiții în producție și logistică

Conform unui Plan Urbanistic Zonal elaborat pentru Adina şi Adrian Mircescu, doi investitori din Câmpulung Muscel, pe strada Morii ar urma să fie construită o hală de producţie pentru peleţi şi brichete (pentru foc). Cei doi au depus documentaţia pentru a obţine autorizaţia de mediu în acest sens.

O altă investiţie ar urma să fie făcută la Moşoaia de către firma SC Duros Holding Industry 2003 SRL. Aceasta a depus o cerere de obţinere a autorizaţiei de mediu pentru construcţia unei hale de producţie pentru mobilier în satul Hinţeşti.

Citiți și: Se fac angajări. Salariu motivant, prime, tichete de masă, transport gratuit!

Cetăţenii pot face observaţii cu privire la cele două investiţii, în măsura în care sunt interesaţi sau afectaţi de acestea.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3