Donaris 930 x 122

aspiratoare

ELECTROARGEȘ DĂ LOVITURA

Electroargeș dă lovitura. Societatea Electroargeș din Curtea de Argeș și-a asigurat producția de aspiratoare pentru următorii 2 ani, după ce a semnat un acord cu germanii de la Karcher.

Citiți și: Argeș. Sute de investiții în producție și logistică

“Consiliul de Administrație Electroargeș S.A. aduce la cunoștința acționarilor și potențialilor investitori că a încheiat un acord cu clientul Karcher (Alfred Karcher SE & Co. KG) privind producția minimă de aspiratoare pentru anii 2019 și 2020, respectiv cel puțin 1.539.000 de unități/an.

Producția minimă de unități este în creștere față de anii 2017 și 2018 și a fost depășită în fiecare an, motiv pentru care se preconizează că și în următorii 2 ani aceasta va fi mai mare decât cea menționată în acord”, se precizează într-un raport trimis de Electroargeș către Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), sub semnătura președintelui Consiliului de Administrație al societății, Constantin Ștefan.

Citiți și: Se fac angajări. Salariu motivant, prime, tichete de masă, transport gratuit!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3