930×122 CAPRA 5

dacia

DACIA, LOVITURĂ DEVASTATOARE

Dacia, lovitură devastatoare. Marca Dacia dă o lovitură devastatoare concurenței pe cea mai importantă piață auto din Europa.

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

Dacia are vânzări mari în Germania. Luna trecută, Dacia a ajuns în Germania la o excelentă cotă de piață de 2,5%, scrie profit.ro.

Potrivit sursei citate, în mai 2018 vânzările Dacia pe piața din Germania au totalizat 7.515 unități, cu aproape 11% peste nivelul din mai 2017.

Citiți și: Prime babane – 500 € de „căciulă”! Să vină banii pentru angajații Dacia!

Dacia a depășit Toyota, vânzările producătorului japonez în Germania în mai anul acesta însumând doar 7.228 de autoturisme, precizează profit.ro.

Succesul mărcii Dacia este cu atât mai important cu cât survine pe fondul unei scăderi a vânzărilor de autoturisme în Germania. Alături de Dacia, informează profit.ro, puține mărci au avut creșteri ale vânzărilor pe piața germană în luna mai 2018. Printre ele se numără Honda, Seat și Mini. Subiectul pe larg poate fi citit AICI.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90