EcoMoto 930×122

dacia-renault

DACIA-RENAULT VA FABRICA ÎN ROMÂNIA MOTOARE EURO 6

Sediul din București al Autorității de Management pentru POS Creșterea competitivității economice a fost astăzi gazdă pentru semnarea unui număr de 6 contracte de finanțare propuse de Polul Auto Muntenia, informează Mediafax.

Citiți și: Numele omului care a salvat Dacia, readus în prim-plan de Fundaţia Renault

Potrivit sursei citate, cu această ocazie noul director general al Dacia-Renault, Nicolas Maure, a făcut un anunț important. Maure a declarat că Dacia-Renault se pregătește să fabrice în România motoare Euro 6. În acest sens Dacia-Renault va realiza în țara noastră bancuri de testare pentru respectivul tip de motor. La conferința de presă în care a fost făcut anunțul au participat, conform Mediafax, și primul-ministru Victor Ponta, dar și Constantin Nicolescu, cel care în această dimineață a fost revocat din funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș.

Precizăm că Dacia-Renault este parte a Polului Auto Muntenia.

Citiți și: TINERI DE EXCEPȚIE, PREMIAȚI

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90