NOR CURIER 930X122

automobile dacia

EXCEPȚIONAL! DACIA, LOC FRUNTAȘ ÎN TOP 500 FIRME DIN EUROPA CENTRALĂ ȘI DE EST!

Grupul Coface, unul dintre liderii mondiali pe piața asigurărilor de credit, a realizat un TOP 500 al celor mai mari firme din Europa Centrală și de Est. Potrivit analizei, citată de Mediafax, România se află pe locul 4 din punct de vedere al numărului de firme prezente în top (48), pe locul 5 ca nivel al afacerilor făcute de firmele respective și pe 3 în funcție de profit.

Citiți și: PRĂBUŞIRE PE PIAŢA AUTOTURISMELOR. SITUAŢIE ALARMANTĂ LA DACIA

Cea mai mare companie din Europa Centrală și de Est este Polski Koncern Naftowy Orlen din Polonia, din domeniul petrol şi gaze. Pe locul 2 se situează MOL din Ungaria, iar pe 3 – Skoda Auto din Cehia.

Din România cea mai bine poziționată companie este „Automobile Dacia”. Uzina din Mioveni, Argeș, ocupă locul 19 în TOP 500. „Automobile Dacia” devansează OMV Petrom, care se află pe locul 20.

Citiți și: LA AUTOMOBILE DACIA VOR SUNA SIRENELE DE ALARMARE PUBLICĂ

Mediafax precizează că în TOP 500 mai sunt firme din România ca Rompetrol Downstream, Kaufland România, British American Tobacco, Petrotel-Lukoil, Ford România, Electrica Furnizare, E.ON Energie, Orange, Mol, Carrefour, Romgaz, Arcelor Mittal, Vodafone, Mediplus, Selgros, Samsung Electronics România şi Dedeman.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90