Donaris 930 x 122

ambasador

ANDREI_GEREA_DEPUTAT_2012

FIRMELE ROMÂNEȘTI, INVITATE SĂ INVESTEASCĂ ÎN GRECIA

Ambasadorul Greciei la București, Grigorios Vassiloconstandakis, a fost primit ieri de ministrul român al Economiei, Andrei Gerea.

Citiți și: Profesoară de la Colegiul „Brătianu”, proiect pentru tineri în Atena

Cu acest prilej, ambasadorul l-a informat pe Gerea despre interesul pe care partea elenă îl are ca investitorii din țara noastră să își extindă prezența în Grecia atât în domeniile tradiționale de cooperare – construcții și imobiliare, cât și în domeniul energetic. Pe de altă parte, ambasadorul și-a arătat satisfacția pentru faptul că investițiile grecești au înregistrat o creștere pe piața românească, asta chiar în pofida crizei.

La sfârșitul lunii octombrie a acestui an, în România erau înregistrate peste 5.750 de societăți cu capital grecesc. Investițiile elene reprezentau 5% din totalul investițiilor străine în România (locul 6 în topul investitorilor străini după valoarea capitalului subscris).

Citiți și: VIDEO: CÂT DE SIGURE SUNT GRECIA ȘI BULGARIA CA DESTINAȚII TURISTICE. CE SPUNE MINISTRUL SĂNĂTĂȚII

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3