930 x122 grota rece

agricultura

daniel-constantin3

MINISTRUL DANIEL CONSTANTIN PLEACĂ LA CHIŞINĂU

Piteşteanul Daniel Constantin, ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale, va participa la Conferinţa miniştrilor agriculturii din statele Parteneriatului Estic, care va avea loc în Chişinău pe 23 ianuarie.

Citiți și: Fenomen alarmant în Argeș!

Miniștrii responsabili pentru agricultură din statele membre ale UE, din Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Republica Moldova și Ucraina și reprezentanți ai Comisiei Europene se vor întâlni în Chișinău pentru a avea un schimb de opinii cu privire la provocările și nevoile sectorului agricol în țările lor și pentru a discuta despre cooperarea în curs de desfășurare și viitoare în domeniul agriculturii și dezvoltării rurale, informează Ministerul Agriculturii într-un comunicat de presă.

Conferinţa va fi deschisă de primul-ministru al Republicii Moldova, Iurie Leancă, după care vor urma discursul comisarului pentru Politica de Vecinătate şi Extindere Europeană, Stefan Fule, al comisarului pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală, Dacian Cioloş, şi al ministrului Agriculturii al Greciei, Athanasios Tsaftaris.

Citiți și: Simona Bucura-Oprescu, mesaj tranșant privind ”azilele groazei”

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90