930 x122 grota rece

ministru

„Domnul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, ce așteaptă?”

Președintele Klaus Iohannis a declarat că autoritățile nu au luat măsuri pentru creșterea numărului de locuri la Terapie Intensivă pentru bolnavii COVID-19.
În acest context, deputatul de Argeș al PSD Remus Mihalcea, medic și fost director al Spitalului Covid Colentina din București, consideră că vina aparține Ministerului Săntății.
„Știm cu toții că situația este critică în acest moment în toată România și președintele a confirmat-o: autoritățile nu s-au ocupat de rezolvarea problemei.
Numărul de locuri de ATI este limitat și s-a creat în ianuarie, februarie, impresia că pandemia cumva a trecut, o impresie din păcate greșită.
Rămâne desigur întrebarea! În plin val 3 al pandemiei, domnul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, ce așteaptă?
Poate ar fi bine sa ieșim din birouri și să mergem în teren pentru evaluarea situațiilor, în spitale, acolo unde oamenii au nevoie de noi, de ideile celor pe care i-au votat… altfel se văd lucrurile de la fața locului decât din birouri!”, afirmă Remus Mihalcea.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3