EcoMoto 930×122

adient trim pitești

ULTIMA ORĂ! ADIENT TRIM PITEȘTI, MĂSURĂ OFICIALĂ PENTRU ANGAJAȚI

ADIENT TRIM Piteşti, companie producătoare de tapiţerii auto, va majora salariile de încadrare ale angajaţilor săi, începând cu luna ianuarie a acestui an.

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

Decizia a fost luată la finalul negocierii colective dintre patronat şi sindicat, pentru a menţine veniturile nete şi după transferul contribuţiilor de la angajator la angajat.

Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp de conducerea companiei, care nu precizează, însă, procentul de majorare.

Citiți și: Prime babane – 500 € de „căciulă”! Să vină banii pentru angajații Dacia!

Amintim că o măsură similară a fost anunțată și de Automobile Dacia din Mioveni (amănunte, AICI).

Fabrica ADIENT TRIM din Piteşti a fost înfiinţată în 2002. De atunci, numărul angajaţilor a crescut constant, la fel şi portofoliul de produse, tapiţeriile realizate aici regăsindu-se anual pe mai mult de 1.150.000 de maşini.

ADIENT TRIM Piteşti are acum peste 2.150 de angajaţi, iar echipa se află în proces de extindere, în contextul creşterii capacităţii de producţie care a avut loc în toamna anului 2017.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3