930×122 CAPRA 5

dacia

UPDATE: KLAUS IOHANNIS, LA DACIA. PROGRAMUL VIZITEI ÎN ARGEȘ

UPDATE: Administrația Prezidențială a comunicat că președintele va participa la dezbaterea de la hotelul Ramada cu începere de la ora 10:30 și că vizita la Automobile Dacia va debuta la ora 13:15. 

Citiți și: Anunțul făcut azi de Dacia dă toată lumea peste cap

Klaus Iohannis, la Dacia. După cum v-am anunțat, președintele României va face mâine, 24 mai 2018, o vizită oficială în județul Argeș.

Noutatea de ultimă oră față de programul inițial este prezența președintelui la uzina Automobile Dacia. „Președintele României va vizita uzina Automobile Dacia S.A. din Mioveni, unde va purta discuții cu membri ai conducerii și angajați ai companiei.”, informează Administrația Prezidențială, care nu precizează ora vizitei.

Citiți și: Alertă la Dacia!

Vizita la Dacia va fi precedată de participarea, la hotelul Ramada din Pitești, la dezbaterea ”Industria auto, motorul dezvoltării economiei. Factori de creștere a competitivității”.

„Având în vedere importanța deosebită a industriei auto pentru economia României, președintele Klaus Iohannis va purta un dialog cu participanții la dezbatere pe teme cheie pentru perspectivele de dezvoltare ale acestei industrii, precum cele care privesc competitivitatea, infrastructura, piața forței de muncă, nevoia de profesionalizare a educației, cât și provocările viitorului în contextul industriei 4.0.”, anunță Administrația Prezidențială.

Tergiversarea revoltătoare a construirii autostrăzii Pitești-Sibiu (autostradă cerută de ani și ani de zile și de oficialii de la Dacia) ar trebui să fie un subiect al dezbaterilor de mâine din timpul vizitei în Argeș a președintelui. Spre deosebire de alte teme (justiția, de pildă), Klaus Iohannis nu a făcut un subiect principal în discursul său public din construirea de autostrăzi și nu a insistat asupra urgentării realizării autostrăzii Pitești-Sibiu (cu atât mai regretabil și mai surprinzător, cu cât Iohannis a fost primarul Sibiului și circulă des acum, ca președinte, pe aglomerata și periculoasa Vale a Oltului).

Evenimentul, organizat de Asociația Constructorilor de Automobile din România (ACAROM), ar urma să înceapă la ora 9.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90