Donaris 930 x 122

mici

SĂ HALIM CÂRNAȚI ȘI MICI PE TANCURILE LUI TUDOR!

N-am vreun sondaj de opinie. În Pitești nimeni nu face sondaje. Tare mi-e teamă, însă, că majoritatea nu e deloc deranjată de urmele lăsate în buricul târgului de iarmaroacele sătești organizate cu voie de la Pendiuc.

Citiți și: Argeș. Venituri colosale generate de micii de la Dedulești!

Mizeria pe care o suportă bietele și kitchoasele pavele chinezești din Piața „Milea” sunt un mizilic de ignorat pentru cei mai mulți. Slavă Domnului dacă avem printre noi și cetățeni care măcar o observă! Dă-le-n arteziene de pete de grăsime soioasă de la grătarele cu cârnați și mici! Dă-l în Simfonie de fum ca de ceață! Să-ncingem grătaru’ și să-nchinăm paharu’!

Iar dacă bal vrem, apoi bal să fie! Îi recomand primarului Tudor Pendiuc ca ălea două tancuri dezafectate aduse din Târgoviște pe post de monumente (!) să le pună chiar în Piață. Dacă tot a mutat în Centru de la ardei, vinete, murături, cârnați și mici până la mănuși, chiloți și portofele, e loc și pentru tancuri! Că doar Piața asta „Lenin” s-a numit cândva!

Citiți și: Veste proastă pentru Pendiuc!

555×222  MAIA

Comentarii

2 comentarii

  • 4x4=16@yahoo.com spune:

    Si facem si sedinte de trageri …cu tunurile de la muzeu in tancurile din piata!

  • vladimirescu@yahoo.com spune:

    excelent scris, dl. Codunas! aveti dreptate, toate astea se*ntampla pt ca pitestenilor le place sa vada de*a valma mici si chiloti in centru. suntem de ras!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90