Donaris 930 x 122

filip

„DON FELIPE” DE LA PSD DĂ DE PĂMÂNT CU GUVERNUL PONTA!

Judeţul Argeş este pe primul loc în ţară la defrişări ilegale de păduri, iar inundaţiile catastrofale de acum câteva zile par să aibă o strânsă legătură cu acest aspect. Filip Georgescu, fost preşedinte al PSD Argeş, fost deputat şi fost director al Regiei Naţionale a Pădurilor „Romsilva”, este de părere că guvernanţii sunt incompetenţi!

Citiți și: Urgență majoră în Argeș! I-a căzut în cap!

„Defrişările iresponsabile vor distruge tot! Niciun oficial, fie el guvernant sau nu, nu pomeneşte nimic despre aceste defrişări. Mafia lemnului este intangibilă! Cel puţin jumătate din fondul forestier naţional a fost defrişat. Exploatările se fac cu iresponsabilitate. Fel de fel de cretini le fac! Când vin viiturile, toate resturile de exploatare sunt antrenate, se formează baraje şi apoi se rup, iar viiturile sunt mari. Dacă versanţii sunt goi, când apar ploi sau topiri de zăpadă se întâmplă ce se întâmplă.

România este neguvernată, este condusă de iresponsabili! Actualul Guvern e format din oameni tineri, care nu sunt ancoraţi în realităţile ţării. Nici bătrâneţea şi nici tinereţea nu sunt virtuţi. Competenţa este singura virtute! Altfel ne ducem de râpă!”, ne-a declarat Filip Georgescu.

Citiți și: Breaking! Georgescu, decizie cutremurătoare la Tribunal

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA