New Profesional Consult 930 x 122

război Ucraina-Rusia

I-a ucis soțul, apoi a violat-o în fața copilului

De la izbucnirea războiului în Ucraina, ororile la care sunt supuși locuitorii de către trupele rusești sunt de-a dreptul teribile.

Citiți și: Sfârșitul războiului din Ucraina! Kievul a anunțat când se oprește lupta

Procurorul general al Ucrainei, Irina Venediktova, a deschis prima anchetă oficială în cazul unui militar rus care ar fi violat o localnică, scrie Antena 3.

Potrivit acestuia, soldatul rus a intrat în casa femeii, i-a omorât soțul, apoi a violat-o în fața copilului. Acesta ar fi fost băut în tot acest timp și mai mult decât atât l-ar fi provocat și pe un alt coleg să o violeze la rândul lui pe femeie.

Citiți și: Scrisoare cutremurătoare a unui copil de 9 ani către mama sa ucisă de ruși!

Procurorul a anunțat că militarul este acuzat de încălcare a legilor războiului.

Cruzimea trupelor rusești este una fără margini. În orașul Mariupol, oraș ocupat de ruși, trupurile celor care au murit în timpul atacurilor zac pur și simplu pe străzi. Civilii sunt în continuare țintele soldaților.

Sursă: Antena 3

Foto descriptiv: Digi24

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3