New Profesional Consult 930 x 122

război Ucraina-Rusia

Scrisoare cutremurătoare a unui copil de 9 ani către mama sa ucisă de ruși!

Luni, 11 aprilie, în timpul unei reuniuni a Consiliului de Securitate al Națiunilor Unite, Serghi Kisliția, ambasadorul ucrainean la ONU, a citit scrisoarea emoționantă a unui copil ucrainean adresată mamei sale moarte.

Citiți și: Sfârșitul războiului din Ucraina! Kievul a anunțat când se oprește lupta

Potrivit spuselor diplomatului, scrisoarea a fost făcută publică în Ucraina în urmă cu câteva zile și ar fi fost scrisă de un copil de nouă ani, după ce mama sa a fost ucisă de soldații ruși, relatează CNN.

„Mamă,

Citiți și: I-a ucis soțul, apoi a violat-o în fața copilului

Această scrisoare este cadoul meu pentru tine cu ocazia Zilei Femeii, pe 8 martie. Îți mulțumesc pentru cei mai frumoși nouă ani din viața mea. Îți mulțumesc mult pentru copilăria mea. Ești cea mai bună mamă din lume.

Nu te voi uita niciodată. Îți doresc mult noroc în ceruri. Îți doresc să ajungi în rai. Voi încerca să mă port bine, ca să ajung și eu în rai”.

Ambasadorul Serghi Kisliția a declarat că mama fetiței a fost ucisă de soldații ruși când încercau să fugă cu mașina din orașul lor ocupat (Borodianka). Copila a rămas în vehicul până când localnicii au reușit să o salveze și să o ducă la un adăpost, a mai povestit ambasadorul ucrainean.

Foto articol: Digi24

Foto principal: descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90