930×122 CAPRA 5

război Ucraina-Rusia

Sfârșitul războiului din Ucraina! Kievul a anunțat când se oprește lupta

Șeful serviciilor de informații ucrainene vine cu noi informații legate de sfârșitul războiului.

Citiți și: România va trimite arme letale Ucrainei

Acesta declară că războiul cu Rusia merge atât de bine, încât va ajunge la un punct de cotitură până la jumătatea lunii august și se va încheia până la sfârșitul anului.

Budanov este cel care a prezis corect și când va avea loc invazia rusă, în timp ce alți membri din guvernul său erau sceptici.

Citiți și: I-a ucis soțul, apoi a violat-o în fața copilului

„Punctul de ruptură va fi în a doua parte a lunii august. Majoritatea acțiunilor active de luptă se vor fi încheiat până la sfârșitul acestui an. Ca urmare, vom reînnoi puterea ucraineană în toate teritoriile pe care le-am pierdut, inclusiv Donbass și Crimeea”, spune șeful serviciului de informații militare.

De asemenea, acesta mai susține faptul că tacticile Rusiei nu s-au schimbat în ciuda deplasării sale spre est, iar Rusia suferă pierderi uriașe.

„Știm totul despre inamicul nostru. Știm despre planurile lor aproape în momentul în care sunt făcute. Europa vede Rusia ca pe o mare amenințare. Se tem de agresiunea sa.

Ne luptăm cu Rusia de opt ani și putem spune că această putere rusească foarte mediatizată este un mit. Nu este atât de puternică. Este o hoardă de oameni cu arme”, a mai declarat șeful serviciului de informații militare al Ucrainei.

Foto descriptiv: Capital.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90