Donaris 930 x 122

război Ucraina-Rusia

Iadul pe Pământ: Cadavre pe străzi și ploaie de bombe

”Iadul de Pământ”, așa a fost descrisă situația din orașul Mariupol, din Ucraina, de către deputatul ucrainean Yaroslav Zhelezniak.

Citiți și: Sfârșitul războiului din Ucraina! Kievul a anunțat când se oprește lupta

În zonă, situația este de-a dreptul disperată. Orașul este încercuit complet de armata rusă, iar oamenii sunt pur și simplu blocați, fără apă, mâncare, căldură sau lumină.

Tabloul este unul sinistru, un oraș în ruine. Cadavrele zac pur și simplu pe străzi, deoarece operațiunile de ridicare a lor sunt dificile și periculoase.

Citiți și: Scrisoare cutremurătoare a unui copil de 9 ani către mama sa ucisă de ruși!

Cele care sunt totuși ridicate ajung în gropi comune. O oroare pe care chiar și un general rus a recunoscut-o.

Locuitorii stau mai tot timpul în adăposturi și subsoluri, în timp ce forțele rusești continuă bombardamentele asupra orașului de pe uscat, aer și mare, declară oficialii, potrivit BBC.

De asemenea, bolile se răspândesc extrem de rapid, iar pe măsură ce proviziile medicale încep să se termine, criza s-ar putea agrava.

În acest oraș, trupele ruse au împiedicat crearea de coridoare care să permită distribuirea ajutorului umanitar.

Reamintim că, negocierile de pace au fost reluate, însă oamenii pare că și-au pierdut speranța că se va ajunge la un rezultat.

Sursă foto: Romania TV

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90