Donaris 930 x 122

armand călinescu

INCIDENT GRAV LA „ARMAND CĂLINESCU”. A AJUNS LA SPITAL

Incident grav la „Armand Călinescu”. S-a întâmplat în această dimineață la Colegiul Tehnic „Armand Călinescu”, de pe bulevardul I.C. Brătianu din Pitești.

Citiți și: Pacienții români cu arsuri grave, tratați în Belgia. România are doar 24 de paturi

O angajată a firmei care asigură paza la Colegiu a suferit arsuri grave, de gradul II şi III, pe faţă, umeri şi gât, după ce a fost atinsă de uleiul încins de la o fripteoză. Femeia s-a rănit în timp ce îl ajuta pe proprietarul unui chioşc din incinta Colegiului să mute fripteoza. O ambulanță s-a deplasat la fața locului și a transportat-o la spital.

„Ar fi trebuit ca astăzi să vin la serviciu la ora 14, dar am fost chemată mai devreme pentru acest incident. Femeia, care este angajată la firma de pază Tigris, nu ar fi trebuit să părăsească postul. A făcut-o, însă, iar consecinţele se văd. Chioşcul aparţine AF Dumitru şi are autorizaţie. Femeia se află acum la spital. Se fac verificări pentru a se stabili cu exactitate condiţiile în care s-a produs accidentul.”, declară pentru ePitești.ro Bianca Procopiu, directorul Colegiului.

Citiți și: (VIDEO) UN BĂRBAT A LUAT FOC DE LA UN ARAGAZ

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3