NOR CURIER 930X122

armand călinescu

PRIMĂRIA PITEŞTI VREA BANI EUROPENI PENTRU „ARMAND CĂLINESCU”

Primăria Piteşti a alocat suma de 39.000 de lei în bugetul pentru anul 2016 pentru realizarea a trei proiecte de reabilitare a tot atâtor unităţi de învăţământ din municipiu.

Citiți și: Argeș. Peste 200.000 € pentru Poliție

Pentru toate trei unităţile se doreşte obţinerea de fonduri europene, aşa cum s-au obţinut la un moment dat şi pentru Colegiul Naţional „I.C. Brătianu” (fondurile respective s-au pierdut din cauză că firma constructoare, FSB Holding, nu a respectat graficul de lucrări; municipalitatea a trebuit să returneze Uniunii Europene aproape 4.000.000 de lei, iar acum a alocat fonduri de la bugetul local pentru reabilitarea colegiului).

Cele trei unităţi sunt Colegiul Tehnic „Armand Călinescu” de pe bulevardul I.C. Brătianu, Şcoala Gimnazială „Mircea cel Bătrân” din zona Căii Bascovului şi Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” din cartierul Craiovei. Pentru fiecare a fost prevăzută în vederea realizării proiectului suma de 13.000 de lei de la bugetul local.

Citiți și: Pitești: Sute de mii de euro pentru Colegiul „Brătianu”! De ce se dau banii

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3