Donaris 930 x 122

7 ani

O NOUĂ CONDAMNARE PENTRU CORNEL PENESCU

Cornel Penescu a fost condamnat din nou la pușcărie.

Citiți și: Benone Lazăr despre aventura în fotbal:„M-am speriat când l-au arestat!”

Curtea de Apel București l-a condamnat pe fostul finanțator al lui FC Argeș la 7 ani de închisoare într-un dosar de corupție instrumentat de DNA.

„1.6. În baza art. 33 lit. a) şi art. 34 lit. b) C.p. 1969 şi art. 5 alin.1 Cod penal, contopeşte pedepsele aplicate, urmând ca inculpatul Penescu Gheorghe Cornel să execute pedeapsa cea mai grea, de 5 ani închisoare, la care aplică un spor de 2 ani închisoare, în final inculpatul Penescu Gheorghe Cornel urmând să execute o pedeapsă principală rezultantă de 7 ani de închisoare.”, se arată în sentința Curții de Apel București.

Citiți și: Doctoriţă condamnată cu suspendare, după ce a luat 272 de şpăgi!

Întreaga sentință, care vizează și alte persoane, poate fi citită aici: http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=9300000000005008&id_inst=2.

Amintim că Penescu a avut de executat pedepse și în alte dosare. (Foto: adevarul.ro)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90